Editorské poslanie

Stannah Stairlifts je rodinou vlastnená a riadená firma, ktorá vďaka silným hodnotám a príkladným obchodným postupom prosperuje už vyše jeden a pol storočia. Investujeme do našich výrobkov a do našich zákazníkov, pretože vieme, že vašu kvalitu života môžeme zlepšiť iba tak, že vám prinesieme to najlepšie. Sme výrobcovia stoličkových výťahov, ale vieme, že naša úloha je oveľa významnejšia. Vieme, že dokážeme priniesť zmeny po celom svete, a preto chceme zmeniť spôsob, akým sa o starnutí hovorí v globálnom meradle.

Na našom blogu sa snažíme osloviť kohokoľvek a každého, kto sa chce k nám pridať pri tvorbe a šírení pozitívneho postoja k starnutiu. Snažíme sa poskytnúť odlišné pohľady na mnohé témy, ktoré oslovia všetky vekové skupiny, pretože k týmto témam má čo povedať každý z nás. A keď hovoríme každý z nás, máme na mysli naozaj každého. Chceme osloviť ľudí v čo najväčšom počte komunít, pretože ľudia, ktorí pochádzajú z rôznych kultúr, hovoria rôznymi jazykmi a prežili rôzne skúsenosti, môžu všetci prispieť a spoločne pracovať na dosiahnutí spoločného cieľa.

Naším cieľom je osloviť našich čitateľov poskytovaním informatívneho obsahu vo forme článkov, rozhovorov, videí a rôznych iných foriem komunikácie, ktoré môžete nájsť na blogoch spoločnosti Stannah  Uverejňovaním niekoľkých článkov týždenne skutočne posúvame diskusiu vpred. Dúfame, že prinášaním pravdivých, zaujímavých a zábavných informácií inšpirujeme, informujeme a zaujmeme naše publikum. Všetok obsah sme starostlivo pripravili, vyhľadali a dôkladne naplánovali, pričom sme stále mysleli v prvom rade na vás, našich čitateľov.

Všetky naše snahy sú zamerané na pomoc pri vytváraní pozitívneho prístupu k starnúcej spoločnosti. Spoločnosť, kde majú ľudia v zrelom veku svoje miesto, a kde starnutie už nie je problémom. Komunikáciou s mladšími a staršími čitateľmi sa snažíme pomôcť preklenúť priepasť medzi generáciami a zvýšiť tak kvalitu života každej z nich.

Editorské poslanie

Nový spôsob komunikácie

Tím digitálnej komunikácie spoločnosti Stannah je tvorivou silou, ktorá stojí za celosvetovou komunikáciou spoločnosti Stannah Stairlifts. Sme tím špecializovaných webových dizajnérov, autorov obsahu a rodených hovorcov rôznych jazykov, ktorí zodpovedajú za identifikáciu a realizáciu globálnych potrieb spoločnosti Stannah v oblasti obsahu. Keďže vás zaujímajú rôzne informácie, náš tím tvoria ľudia s rozmanitými zručnosťami, ktoré sú kľúčom k tomu, aby sme boli schopní pokryť celé spektrum tém, ktoré pre vás spracúvame. Naším cieľom je byť vždy verní odkazu našej značky, písať originálne, relevantné a poučné články, ktorým môžu čitatelia dôverovať: obsah, ktorý je skutočne užitočný pre každého, kto si ho prečíta.

Vieme, že dobre podložené články o aktuálnych témach sú jediným spôsobom ako prebudíme záujem čitateľov, preto je tím tvorcov obsahu obklopený odborníkmi z oblasti priemyslu ako aj odborníkmi z iných konkrétnych oblastí. Pri plnení nášho poslania sme vždy o krok vpred: chceme obohatiť našich čitateľov o potrebné informácie a zároveň rozvíjať pozitívny postoj k starnutiu.

Aby sme naozaj urobili ešte viac a čestne reprezentovali našu značku, každý člen tímu si osobne vyskúšal každý produkt, ktorý zastupujeme, takže informácie máte naozaj z prvej ruky. Pravidelne navštevujeme našich zákazníkov a získavame od nich priamu spätnú väzbu, dokonca sme mali vzácnu príležitosť vyskúšať si na sebe jeden z iba 3 oblekov na svete na simuláciu artritídy. Zašli sme tak ďaleko, ako je to len možné, aby sme doslova urobili krok vpred v koži našich čitateľov.

Naše rôzne skúsenosti nám umožňujú pokryť veľké množstvo tém z rôznych perspektív a písať spôsobom, ktorý skutočne komunikuje, nie iba informuje. To je dôvod, prečo náš štýl písania vyniká. Pri budovaní solídnych základných poznatkov dbáme tiež na to, aby každý obsah, ktorý napíšeme, vyhovoval potrebám našich zákazníkov bez ohľadu na to, v ktorej etape ich životnej cesty sa práve nachádzajú.

 

Nový spôsob komunikácie Tím digitálnej komunikácie spoločnosti Stannah je tvorivou silou, ktorá stojí za celosvetovou komunikáciou spoločnosti Stannah Stairlifts. Sme tím špecializovaných webových dizajnérov, autorov obsahu a rodených hovorcov rôznych jazykov, ktorí zodpovedajú za identifikáciu a realizáciu globálnych potrieb spoločnosti Stannah v oblasti obsahu. Keďže vás zaujímajú rôzne informácie, náš tím tvoria ľudia s rozmanitými zručnosťami, ktoré sú kľúčom k tomu, aby sme boli schopní pokryť celé spektrum tém, ktoré pre vás spracúvame. Naším cieľom je byť vždy verní odkazu našej značky, písať originálne, relevantné a poučné články, ktorým môžu čitatelia dôverovať: obsah, ktorý je skutočne užitočný pre každého, kto si ho prečíta. Vieme, že dobre podložené články o aktuálnych témach sú jediným spôsobom ako prebudíme záujem čitateľov, preto je tím tvorcov obsahu obklopený odborníkmi z oblasti priemyslu ako aj odborníkmi z iných konkrétnych oblastí. Pri plnení nášho poslania sme vždy o krok vpred: chceme obohatiť našich čitateľov o potrebné informácie a zároveň rozvíjať pozitívny postoj k starnutiu.  Aby sme naozaj urobili ešte viac a čestne reprezentovali našu značku, každý člen tímu si osobne vyskúšal každý produkt, ktorý zastupujeme, takže informácie máte naozaj z prvej ruky. Pravidelne navštevujeme našich zákazníkov a získavame od nich priamu spätnú väzbu, dokonca sme mali vzácnu príležitosť vyskúšať si na sebe jeden z iba 3 oblekov na svete na simuláciu artritídy. Zašli sme tak ďaleko, ako je to len možné, aby sme doslova urobili krok vpred v koži našich čitateľov.  Naše rôzne skúsenosti nám umožňujú pokryť veľké množstvo tém z rôznych perspektív a písať spôsobom, ktorý skutočne komunikuje, nie iba informuje. To je dôvod, prečo náš štýl písania vyniká. Pri budovaní solídnych základných poznatkov dbáme tiež na to, aby každý obsah, ktorý napíšeme, vyhovoval potrebám našich zákazníkov bez ohľadu na to, v ktorej etape ich životnej cesty sa práve nachádzajú.